Over Sign & Facade

Zoekt u een specialist in lichtreclames, gevelcassettes en bekledingen, gevelrenovatieprojecten?
Dan zijn wij graag uw partner!

Wie zijn wij?

Onze onderneming groepeert met Splen (Diest), Publilux, Neon Royal (Lokeren), PetrusCopel Neon (Brussel) en Belgoneon (Luik) zes belangrijke bedrijven.
Onze groep is gespecialiseerd in buitenreclame: lichtreclames in plexi en doek, reclamepanelen, gevelletters, totems en zuilen, spandoeken en signalisatie producten (zowel voor binnen-als buitengebruik).
Ook zijn wij specialist in het leveren en plaatsen van cassettegevels, luifels, gevel – en kolombekledingen, in dit in diverse uitvoeringen en materialen.

Totaalservice

Daarnaast ontwerpt, produceert en plaatst Sign & Facade op maat gemaakte producten die kaderen in de architecturale stijl van winkels, shopping centra en openbare plaatsen.
Door te investeren in onderzoek en ontwikkeling gaan wij steeds op zoek naar innoverende, performante en duurzame producten.

Voor iedereen de juiste oplossing op maat

Met een jarenlange expertise in de ontwikkeling en begeleiding van projecten is Sign & Facade de bevoorrechte partner van gerenommeerde architectenbureaus, aannemers, publiciteitsagentschappen en bedrijven, gaande van de KMO tot de internationale retailgroepen, maar ook van de plaatselijke zelfstandige.

Topkwaliteit dankzij meer dan 90 jaar ervaring

Al van in de ontwerpfase tot de uiteindelijke realisatie en plaatsing, begeleidt Sign & Facade u met maatwerk en een hoogwaardige afwerking, onder andere dankzij ons uitgebreid CNC gestuurd machinepark: lasersnijmachines, frees- en ponsmachines, rol- en plooibanken,…
Met een personeelsbestand van meer dan 140 gekwalificeerde werknemers hebt u bovendien de garantie op kwaliteit en respect voor uw deadlines.